Data­høsteren & adfærds­nørden

70% af verdens befolkning har svaret FN, at en aktiv klimaindsats øger livskvaliteten. Det mærker vi også hos Green Behavior. Der findes intet andet arbejde, vi hellere vil gøre, end hjælpe jer løfte kloden ind i fremtiden.

Skriv og hør nærmere Hør nærmere

Daniel Flendt Dreesen

Partner
daniel@greenbehavior.dk

Daniel trækker på rige erfaringer i ledelse og formidling fra Den Blå Planet, Danmarks Akvarium, succesfulde start-ups indenfor AI og access economy, samt flere publicistiske projekter i den mere nørdede ende. Han startede eget forlag under studietiden i Paris, har en kandidatgrad i filosofi og idéhistorie, og har siden stillet videbegæret med videreuddannelse i adfærdsdesign, forandringsledelse og bæredygtig udvikling hos hhv. The Nudging Company, Copenhagen Business School og Københavns Universitet. Fritiden bedrives med fodbold, bjergvandring, undervandsjagt og finjustering af mundvandsfremkaldende vegetarburgere. Daniel og Lasse mødte hinanden gennem den fælles passion for jordens vilde natur og sære mennesker. Og håbet om at sikre den bedst mulige fremtid for samtlige arter og folkeslag.

Green Behavior - Daniel Flendt Dreesen
Green Behavior - Lasse Due Andersen

Lasse Due Andersen

Partner
lasse@greenbehavior.dk

Lasse har gjort sin fascination af menneskelig adfærd til en levevej. Der bugter sig, vel at mærke – præcis som han foretrækker det. Efter ansættelser som leder, cheftræner og headhunter i store danske virksomheder som Tivoli, Den Blå Planet, Baresso og Espresso House har han endelig fintunet sit kompetencesæt til adfærdsledelse. I dag dedikerer han således sit virke til at hjælpe andre med forståelse af den adfærd, der snart hæmmer, snart udvikler os – og som rummer kimen til al virkelig forandring. Lasse har rekrutteret mere end 3000 kollegaer, haft det overordnede ledelsesansvar for millioner af kundeoplevelser og rykket store teams fra én virksomhedskultur til en anden. I sin fritid sysler Lasse med sjældne planter, selleribøffer, nordlys og pukkelhvaler. Og så drømmer han om et større drivhus.